Succesvolle LG Shine gaat goud en roze

20-09-2007  |  de redactie


De welbekende en populaire LG Shine wordt nu in nog twee kleurvarianten op de markt gebracht, namelijk in exclusief goud en meisjesachtig roze. LG zet hiermee in op duidelijker segmentatie.

LG lanceerde eerder al haar Titanium Black variant van de LG Shine, waarmee de Koreaanse fabrikant zich duidelijk richtte op de mannelijke consument. De reguliere LG Shine is gericht op de doorsnee consument, waarnaast de nieuwe gouden versie op de exclusieve en modebewuste consument is gericht en de roze variant natuurlijk op de vrouw.

De LG Shine is op het gebied van specificaties natuurlijk niet veranderd. De specificaties zijn voor een toestel van het middensegment, zoals de LG Shine is gepositioneerd, goed te noemen. Het toestel biedt namelijk een 2 megapixel camera welke netjes aan de achterkant is verwerkt. Hiernaast is het ook mogelijk om e-mails te versturen en te ontvangen en muziek te luisteren middels de geïntegreerde MP3 speler.

LG Shine Gold
LG Shine Gold

De LG Shine Gold kan erg exclusief genoemd worden. Ondanks dat het toestel niet uit echt goud is vervaardigd geeft deze goudkleurige coating het toestel een erg exclusief uiterlijk waar de eigenaar zeker mee voor de dag kan komen.

LG Shine Gold
LG Shine Gold

Voor de dames onder ons presenteerde LG vandaag haar knalroze Shine. Het toetsenbordje en het scrollwieltje zijn nog steeds voorzien van dezelfde zilveren kleur, maar verder zou het toestel niet misstaan bij de echte barbie fan. De dames die graag opvallen met hun mobieltje en roze een geweldige kleur vinden zouden hun nieuwe mobieltje wel eens gevonden kunnen hebben in deze roze LG Shine.

LG Shine Pink
LG Shine Pink

De nieuwe varianten van de LG Shine zullen binnenkort in de winkels liggen. Verkoopprijzen zullen hetzelfde zijn als de reguliere LG Shine, welke alreeds een tijdje verkrijgbaar is. Voor een volledig overzicht van de specificaties die de LG Shine biedt kunt u een kijkje nemen op haar specificaties pagina.Laatste Nieuws2 Reacties
iris niesink plaatste dit 19 jan 2011

Hallo,

Ik ben op zoek naar de roze lg shine, weet u waar ik deze mob. vandaan kan halen? Hopelijk kunt u mij helpen want ik ben helemaal gek van deze telefoon!

Groetjes iris

tania debackere plaatste dit 31 jul 2009

Hallo , ik kom vanuit belgie , mijn vraag is het ook mogelijk om de roze lg shine te bestellen en waar ? Zou het mogelijk zijn de nodige informatie zo snel mogelijk door te sturen ?

Alvast hartelijk dank voor de snelle reactie.

Geef ook je reactie