Sony Ericsson W200i nu in zes kleuren

25-10-2007  |  de redactie


Sony Ericsson heeft besloten haar populaire W200i, een Walkman Phone welke is gericht op de muziekliefhebber met een kleine portemonnee, in vier nieuw gekleurde en vrolijke jasjes te stoppen.

De Sony Ericsson W200i bleek een zeer gewilde Walkman Phone onder de jongeren en de prepaid gebruikers. Om de consument nu nog meer keuze te geven bij de aanschaf van de Sony Ericsson W200i is het toestel nu niet meer louter verkrijgbaar in wit met oranje en zwart met oranje maar ook in de kleuren Grey, Mono Blue, Sweet Pink en Aquatic White. Dit zorgt voor een leuke uitbreiding waarmee het toestel wellicht een nog breder publiek zal aanspreken.

Sony Ericsson W200i in nieuwe kleuren
Sony Ericsson W200i in nieuwe kleuren

De Sony Ericsson W200i is een erg leuk toestel voor het startsegment van de markt. Het toestel heeft een kleiner prijskaartje maar dat wil niet zeggen dat de consument inlevert op kwaliteit. De geïntegreerde muziekspeler is hetzelfde als bij elke andere Sony Ericsson Walkman Phone en het geheugen van 27 MB wat uitbreidbaar is middels Memory Stick Micro (M2) geheugenkaarten zal ook altijd genoeg ruimte bieden voor je favoriete muzieknummers. Sony Ericsson levert standaard een geheugenkaart van 128 MB met het toestel mee.

Niet alleen muziek behoort tot de mogelijkheden van deze veelzijdige candybar. De gebruiker zal ook snelle snapshots kunnen maken met de geïntegreerde VGA camera en naar de stereo FM radio met RDS kunnen luisteren. Het 65.000 kleuren beeldscherm zorgt voor een goede weergave van de duidelijke en herkenbare Sony Ericsson menustructuur. Hiernaast is het mogelijk om zowel het internet als de e-mail te raadplegen, dit omdat de Sony Ericsson W200i voorzien is van GPRS ondersteuning. Net zo snel als met een UMTS verbinding zal dit niet gaan, maar zeker snel genoeg om de informatie te vinden die je nodig hebt.

Een scala van zes verschillend gekleurde Sony Ericsson W200i toestellen zal binnenkort bereikbaar zijn voor elke consument. De nieuw gekleurde Sony Ericsson W200i zal waarschijnlijk zeer binnenkort in de winkels belanden. Voor een volledig overzicht van de functies die de Sony Ericsson W200i biedt kunt u een kijkje nemen op haar specificaties pagina.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie