E-ten zal V900 video PDA lanceren

12-01-2008  |  de redactie


Tijdens het Mobile World Congress, wat in februari gehouden zal worden, zal fabrikant E-ten haar eerste video PDA aankondigen. De E-ten Glofish V900 wordt E-ten's start in de dynamische video wereld.

E-ten staat voornamelijk bekend voor haar PDA's met uitgebreide functionaliteit en modern uiterlijk. Ondanks dat E-ten nog niet de harten van alle PDA liefhebbers heeft gestolen is dit merk toch hard aan de weg aan het timmeren. Op de website van E-ten kondigt de producent aan haar Glofiish V900 te lanceren in Barcelona, waar van 11 tot 14 februari het Mobile World Congress plaats zal vinden.

Veel gegevens over de E-ten Glofiish V900 zijn natuurlijk nog niet bekend, het enige dat duidelijk wordt uit de aankondiging van E-ten is dat het om een video toestel gaat, de V900 zal namelijk DVB-H, DVB-T, T-DMB en DAB ondersteuning bieden. Voor Nederland zal DVB-H waarschijnlijk de standaard worden voor het bekijken van realtime televisie op de mobiele telefoon, dus de E-ten Glofiish V900 zal ook in Nederland gebruikt kunnen worden.

E-ten Glofiish V900
E-ten Glofiish V900

Naast deze gegevens zijn nog meer dingen duidelijk over deze PDA candybar. Allereerst toont de foto dat het toestel in het zwart en in het blauw op de markt zal komen. GSM Helpdesk Nederland verwacht verder dat het een 262.000 kleuren TFT touchscreen zal bieden met VGA resolutie. Ook zal UMTS en HSDPA ondersteuning aanwezig zijn voor het opzetten van dataconnecties. Als laatste is de verwachting dat aan de achterkant een 2 of 3.2 megapixel camera geplaatst is.

De klok tot aan het Mobile World Congress tikt zo langzaam aan af en E-ten is de eerste fabrikant die duidelijk aangeeft waar ze tijdens dit hectische evenement mee gaat komen. Het Mobile World Congress wordt door GSM fabrikanten altijd gebruikt om de line-up voor het nieuwe jaar te laten zien. Meer gegevens over de Glofiish V900 zullen in de tussentijd waarschijnlijk niet meer uitlekker, het wachten is dus tot 11 februari, de start van het Mobile World Congress.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie