i900 waarschijnlijk niet Windows Mobile

29-01-2008  |  de redactie


Een anderhalve week geleden dook de Samsung i900 voor het eerst in de geruchtenmolen op. Deze veelbelovende multimedia candybar zal binnenkort gelanceerd worden en beschikt niet over Windows Mobile.

GSM Helpdesk Nederland schreef eerder al een artikel over de Samsung i900, een zeer revolutionair toestel dat waarschijnlijk de telecomwereld op haar grondvesten zal doen schudden. Eerder werd genoemd dat de Samsung i900 een Windows Mobile toestel zal worden, de medewerkers van PhoneMag beweren echter dat de candybar Samsung's eigen besturingssysteem zal gaan krijgen, compleet met de dynamische Cross Interface. Een dergelijke verandering zou zeer goed in het portfolio van Samsung staan, dit gezien het toestel niet voor de zakelijke markt bedoeld is en met de Cross interface een extra jong karakter verkrijgt.

Zoals eerder vermeld zijn de specificaties van de Samsung i900 niet niks, ze zijn om te dromen en zullen menig mobiel hart stelen. Het grote beeldscherm waarover het toestel beschikt is een 262.000 kleuren touchscreen. De grootte ervan, zo'n 3,5 inch, geeft ook één van de functies van het toestel aan, namelijk internet. Het beeldscherm leent zich perfect om het internet te bezoeken en e-mail uit te lezen, het toestel beschikt namelijk over UMTS en HSDPA (7.2 Mbit) ondersteuning.

Is dit de Samsung i900?
Is dit de Samsung i900?

Het is nog niet zo bijzonder dat de Samsung i900 UMTS en HSDPA ondersteuning biedt, dat bieden zoveel toestellen tegenwoordig. Wanneer het rijtje aan specificaties echter verder wordt afgemaakt zal iedereen een andere mening toegedaan zijn. Het toestel ondersteunt WiFi, uitbreidbaar geheugen tot acht gigabyte, een geïntegreerde GPS ontvanger, stereo FM radio, stereo bluetooth ondersteuning en een 5 megapixel camera.

De Samsung i900 kan qua uiterlijk meedoen met toestellen als de Apple iPhone en de LG Prada, maar qua specificaties is het toestel een echte multimedia killer te noemen.

De berichten gaan rond dat Samsung in februari tijdens het Mobile World Congress haar i900 aan het grote publiek zal tonen. Wanneer meer informatie verkrijgbaar is houdt GSM Helpdesk Nederland u uiteraard op de hoogte.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie