Turks mobiel merk bij E-Plus

15-10-2005  |  Tim Wijkman van Aalst


KPN's Duitse mobiele dochter E-Plus lanceert maandag 17 oktober onder de naam Ay Yildiz een nieuw merk voor mobiele bellen in Duitsland, gericht op de Turkse gemeenschap.

Naast communicatie-uitingen in het Turks biedt Ay Yildiz ook bijzondere tarieven voor bellen met een prepay-kaart. Een minuut bellen naar Turkije kost hetzelfde als een minuut bellen binnen Duitsland, namelijk 29 cent. SMS-berichten kosten 14 cent, ongeacht of zij naar een Duits of een Turks netwerk gestuurd worden. Ay Yildiz bellers die in Turkije verblijven betalen ook 29 cent per minuut voor het ontvangen van gesprekken uit Duitsland. In Duitsland wonen er 2,6 miljoen mensen van Turkse afkomst.

Deze nieuwe stap past in het voornemen van KPN om op maat gemaakte aanbiedingen te ontwikkelen voor specifieke marktsegmenten met opvallende exclusieve labels onder eigen naam of samen met partners. Zo heeft E-Plus dit jaar al mobiele aanbiedingen onder de merken simyo en BASE ge├»ntroduceerd en is het een samenwerking aangegaan met muziekzender VIVA. KPN's Belgische mobiele dochter BASE voert het merk Ay Yildiz sinds de zomer van 2003 met succes in Belgi├ź.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie