HTC lanceert middelmatige P3470

13-02-2008  |  de redactie


HTC kwam tijdens het Mobile World Congress in Barcelona deze week met haar P3470 candybar, een discreet Windows Mobile toestel met touchscreen en uitgebreide zakelijke mogelijkheden en functies.

Geen uitgebreide toestel lanceringen voor HTC deze week, de Taiwanese fabrikant wacht liever met spectaculaire aankondigingen tot de telecomwereld weer wat rust heeft gekregen. Wat HTC deze week wél aankondigde is een nieuw zakelijk toestel, de P3470.

De HTC P3470 is niet net zoals bijvoorbeeld de HTC Touch, de HTC Touch Dual en de HTC Touch Cruise gericht op de consument, de HTC P3470 is een puur zakelijk toestel voor de die-hard zakenman die ook buiten het kantoor een klein kantoor bij zich wil hebben. De HTC P3470 is een discrete candybar uitgevoerd in het grijs, welke een groot 65.000 kleuren touchscreen biedt. Net als menig zakelijk toestel draait ook de HTC P3470 op het uitgebreide Windows Mobile 6 systeem, een stabiel systeem dat standaard Microsoft Office applicaties biedt en gemakkelijk te connecten is met de computer.

HTC P3470
HTC P3470

Zoals HTC bij al haar recente toestellen heeft gedaan, heeft ook de HTC P3470 een dynamischer Windows Mobile 6 uiterlijk gekregen. De Taiwanese fabrikant heeft als het ware een extra laag aangebracht over Windows Mobile 6, waarmee het toestel een betere gebruikservaring krijgt. Het ontvangen van e-mails en het bekijken van de laatste nieuwtjes op het internet wordt gedaan middels een wat trage GPRS verbinding. Het touchscreen biedt vele gemakken, een simpele aanraking is al voldoende om bijvoorbeeld een mail te openen of een functie op te starten.

Ook op het gebied van multimedia kan de HTC P3470 er voor de zakelijke markt goed mee door. De quad-band candybar biedt een 2 megapixel camera met functies als digitale zoom en nachtmodus. Ook een muziekspeler is natuurlijk aanwezig om tussendoor even wat uit te rusten. Het interne geheugen van 128 MB RAM en 256 MB ROM is meer dan voldoende om belangrijke bestanden mee te kunnen nemen, dit is voor de zakenman echter nog wel uit te breiden middels MicroSD en TransFlash geheugenkaartjes.

Voor een losse verkoopprijs van 499 euro zal de HTC P3470 aan het einde van deze maand of aan het begin van april in de winkels belanden. De volledige mogelijkheden van de HTC P3470 kunnen terug gevonden worden op haar specificaties pagina.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie