HTC P3470 bereikt de winkels

12-03-2008  |  de redactie


De in Barcelona aangekondigde HTC P3470 ligt vanaf vandaag in de winkels. De HTC P3470 is een compacte en discrete PDA voor de kleine zakelijke gebruiker die middelmatige functionaliteit verlangt.

Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona werd de HTC P3470 aangekondigd, een zeer discrete PDA met een zakelijk uiterlijk. Gezien haar functionaliteit is de HTC P3470 in het middensegment van de markt geplaatst, speciaal voor de kleine zakenman. Allereerst draait de HTC P3470 op het Windows Mobile systeem, hierdoor is het erg gemakkelijk het toestel te synchroniseren met de computer en om contacten, agenda items en andere belangrijke bestanden over te zetten naar het toestel. Het touchscreen is de basis voor het gebruik van de P3470, het biedt 65.000 kleuren met een resolutie van 240 x 320 pixels. Via het touchscreen worden alle functies bediend, worden berichten geschreven en worden alle zaken geregeld..

HTC P3470
HTC P3470

Omdat het toestel draait op Windows Mobile biedt het standaard Microsoft Office ondersteuning. Hiermee kunnen zakelijke bestanden worden ingelezen en kunnen deze ook door de gebruiker zelf worden opgesteld. Het verzenden en ontvangen van SMS, MMS en e-mail berichten is ook geen probleem, de HTC P3470 biedt namelijk GPRS ondersteuning. Ondanks dat het toestel het zonder UMTS ondersteuning moet doen zijn dataverbindingen toch nog redelijk snel.

De Texas Instruments processor met een snelheid van 200 Mhz zorgt voor de nodige snelheid, het geheugen van 128 MB RAM en 256 MB ROM is uitbreidbaar middels MicroSD en TransFlash geheugenkaarten. Hierdoor is er altijd ruimte genoeg voor zakelijke bestanden, maar bijvoorbeeld ook voor muziek en foto's. Een standaard muziekspeler is van de partij, evenals een 2 megapixel camera. De echte chat-verslaafde kan zijn gang gaan met de MSN applicatie die standaard op de HTC P3470 is geïnstalleerd. Doordat het toestel over quad-band ondersteuning beschikt kan de eigenaar vrijwel over de gehele wereld contact houden.

De HTC P3470 ligt vanaf vandaag in de winkels, losse verkoopprijzen variëren natuurlijk, in combinatie met een abonnement is het toestel gratis te verkrijgen. De volledige specificaties van de HTC P3470 kunnen worden nagelezen op haar specificaties pagina.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie