Deel roadmap LG lekt uit

27-03-2008  |  de redactie


LG lijkt er een sport van te maken om iedere dag in het nieuws te geraken, vandaag liet LG een deel van haar roadmap voor 2008 zien. Verschillende onbekende toestellen komen hiermee aan het licht.

Vandaag presenteerde LG haar KP220 en KP320, twee toestellen die voor het startsegment van de markt zijn bedoeld. Dat was echter niet het enige dat LG voor vandaag in petto heeft, een groot deel van haar roadmap voor het startsegment lekte vandaag namelijk uit. Hierop zijn namelijk vijf onbekende toestellen te zien die LG nog niet heeft aangekondigd.

Tijdens een persbijeenkomst van LG vorige week kondigde de Koreaanse fabrikant al aan een nieuw prepaid toestel te gaan lanceren in april, de LG KP100. Ditzelfde toestel verscheen vandaag in de roadmap van LG, tezamen met vier andere toestellen die nog niet bekend zijn.

Gedeelte LG roadmap lekt uit
Gedeelte LG roadmap lekt uit

Andere onbekenden die in de product guide te vinden zijn heten LG KG370, LG KE590, LG KP215 en de LG KP110. Gegevens over de toestellen zijn nog niet bekend, maar verwacht mag worden dan ze een redelijke camera zullen bieden, dat ze op zijn minst een stereo FM radio zullen hebben en dat wellicht een muziekspeler en uitbreidbaar geheugen aan boord is. Wanneer meer bekend is over de toestellen die vandaag in de product guide verschenen zal GSM Helpdesk Nederland het u uiteraard laten weten.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie