BlackBerry 9000 in het wild

28-03-2008  |  de redactie


Eigenlijk hadden we al verwacht dat de BlackBerry 9000 inmiddels aangekondigd zou zijn, maar niets is minder waar. Naast een officiële persfoto kunnen we vandaag de eerste real-life foto tonen.

Eind vorig jaar lekte het Vodafone portfolio uit met daarin de BlackBerry 9000. Tot aan de dag van vandaag hebben we niets meer van dit toestel mogen vernemen, terwijl velen toch dachten dat de vernieuwende candybar begin 2008 aangekondigd zou worden. Vandaag wisten de medewerkers van Engadget eindelijk de eerste foto te schieten waarop de BlackBerry 9000 in al haar glorie te bewonderen is. De BlackBerry 9000 wordt een zeer innovatief toestel. De candybar zal niet alleen WiFi en UMTS bieden maar ook HSDPA. Hiermee zijn datasnelheden op zijn hoogst. De BlackBerry 9000 is opvallend dun en is qua design erg goed onder hand genoemen. Het toestel ziet er modern uit en hetgeen dat direct opvalt wanneer het toestel wordt aangezet is de User Interface.

BlackBerry 9000
BlackBerry 9000

De User Interface heeft verschillende grote veranderingen ondergaan. De BlackBerry toestellen die vandaag de dag op de markt zijn hebben een echt zakelijk uiterlijk met natuurlijk ook een zakelijk menu en icoontjes. Opermerkelijk is de dynamische User Interface van de BlackBerry 9000, hij is lekker kleurrijk en de icoontjes in de menu's bewegen als je er met de cursor op gaat staan.

Verdere duidelijke specificaties van het toestel ontbreken nog. Wel zal het toestel naar alle waarschijnlijkheid een 2 megapixel camera bieden en zal een muziekspeler natuurlijk niet ontbreken. Ook de features waar BlackBerry om bekend staat, zoals Push e-mail, het volwaardige QWERTY toetsenbord en vele andere zakelijke applicaties zijn van de partij. Wanneer meer gegevens over de BlackBerry 9000 bekend zijn zal GSM Helpdesk Nederland u op de hoogte houden.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie