Binnenkort nieuwe Levi's Phone?

28-03-2008  |  de redactie


De persfoto's van een Limited Edition van de Levi's Phone bereikten vandaag onze redactie. Qua functionaliteit is het toestel onveranderd gebleven, het design van het toestel is echter aangescherpt.

Modelabs, producent van de Levi's Phone, staat waarschijnlijk op het punt een Limited Edition Red Tab variant van de Levi's Phone uit te brengen. Deze nieuwe variant heeft, zoals de naam al aangeeft, een rode bovenkant in plaats van de reguliere zwarte die we rond de kerstdagen van 2007 in de winkels zagen.

Levi's Special Red Tab Edition
Levi's Special Red Tab Edition

Niet alleen de rode bovenkant van de Levi's Phone is de enige verandering in het uiterlijk van het toestel. Waar op de achterkant eerst het originele Levi Strauss logo stond is nu plaatsgemaakt voor een moderne 'worn-out' tekening. De specificaties zijn, zoals eerder genoemd, onveranderd gebleven. Zo heeft het middenklasse toesten nog steeds een 2 megapixel camera, muziekspeler, 64 MB uitbreidbaar geheugen, 262.000 kleurenscherm, GPRS ondersteuning en speciale Levi's accessoires.

De Levi's Red Tab Special Edition zou round de 549,00 euro kosten en slechts in een oplage van honderd stuks uitgebracht worden. Of het toestel ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn is niet bekend. De producent Modelabs gaf namelijk aan nog niets te kennen van een eventuele lancering, het is dus ook niet bekend of het toestel ├╝berhaupt in de winkels komt te liggen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie