Morgen grootse toestelaankondigingen

31-03-2008  |  de redactie


Morgen gaat de CTIA Wireless van start in de Verenigde Staten. Verschillende insiders beweren dat morgen de dag is waarop zowel Nokia, Motorola en wellicht LG nieuwe toestellen gaan aankondigen.

Verschillende merken zullen morgen waarschijnlijk een aantal nieuwe toestellen laten zien. Insiders van Nokia geven aan dat Nokia morgen de Nokia E71 en de Nokia E66 zal aankondigen, hiernaast zijn er geruchten dat Motorola morgen haar come-bak zal maken en dat LG nieuwe KF toestellen zal presenteren.

Nokia
Nokia zal morgen waarschijnlijk haar E71 en E66 aankondigen, dat betekent dus een mooie uitbreiding in het zakelijke segment. De Nokia E71 is de opvolger van de Nokia E61i en is een must voor de zakelijke gebruiker. Verwachte specificaties zijn UMTS, HSDPA, een 3 megapixel camera, gemakkelijke e-mail client, muziekspeler en het onmiskenbare volledige toetsenbord.

Nokia E71 live
Nokia E71 live

Naast de Nokia E71 zal waarschijnlijk ook de Nokia E66 aangekondigd worden. Dit klein-zakelijke toestel in de vorm van een slider door aan het begin van 2008 op in het portfolio van Vodafone. Deze compact zakelijke slider zal ook UMTS en HSDPA ondersteuning bieden. Het toestel is ontzettend dun gehouden en zal ondanks haar compacte formaat ook een 3,2 megapixel camera bieden en een extra VGA camera voor te videobellen.

Nokia E66
Nokia E66

Motorola
Geruchten gaan dat Motorola tijdens de CTIA Wireless in Las Vegas zal trachten haar positie op de markt terug te veroveren. Toestellen als een Motorola Z-Pixl, Motorola Skarven, Motorola Genghis (codenamen) zullen wellicht morgen het daglicht zien.

LG
LG heeft een aantal nieuwe KF-series toestellen op de planning staan. Zo zullen de LG KF240, LG KF310 en de LG KF750 waarschijnlijk worden aangekondigd. De LG KF240 en de LG KF310 zijn de low-end familieleden van de LG KF600 en zijn vooral gericht op de modebewuste consument. De LG KF750 zal het nieuwe toptoestel van LG voor 2008 worden.

LG KF240

LG KF310
LG KF310

Verwachtingen
Of alle genoemde fabrikanten daadwerkelijk hun toestellen morgen zullen aankondigen is natuurlijk niet voor honderd procent zeker. Vooral LG kiest er nogal wel eens voor om nieuwe toestellen te lanceren op de momenten waarop andere fabrikanten dat juist niet doen. GSM Helpdesk Nederland zal morgen alles scherp in de gaten houden en houdt u op de hoogte.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie