Alcatel lanceert Playboy Phone

02-04-2008  |  de redactie


Tijdens de CTIA Wireless in Las Vegas lanceerde Alcatel vandaag de Playboy Phone. Het toestel komt in eerste instantie niet naar Europa, wanneer het succes doorslaat staan de deuren echter wel open.

Tijdens het Mobile World Congress in februari lanceerde Alcatel haar V770 aan. Voor de Amerikaanse markt stopte Alcatel dit toestel in een wel heel aantrekkelijk jasje, namelijk in een stijlvol Playboy uiterlijk. Speciaal voor de Playboy fans zal Alcatel als eerste merk in de wereld een echt Playboy toestel lanceren. In eerste instantie zal het toestel alleen bedoeld zijn voor de Amerikaanse fans, waar de markt natuurlijk wat anders ligt dan in Nederland. Wanneer het succes van het toestel echt doorslaat is het nog niet direct zeker dat het toestel de oversteek naar Europa zal maken, de deuren blijven in dit geval echter wel open staan.

De Alcatel V770 is een leuke candybar met mooie functies. Het triple-band toestel heeft een 1.3 megapixel camera, een muziekspeler en is gegoten in een zeer compact formaat. Het toestel is met een grootte van 104 x 52 x 10 millimeter lekker compact. Het interne geheugen van 10 MB biedt wat ruimte voor leuke beltoontjes en foto's.

Alcatel V770a Playboy Phone (Foto: IntoMobile.com)
Alcatel V770a Playboy Phone (Foto: IntoMobile.com)

Playboy specials
Maar, wat zijn nu de specials die Alcatel heeft toegevoegd aan de V770 opdat het een echt Playboy toestel is geworden? Allereerst is de candybar in drie verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk goud, roze en zilver / zwart. Hiernaast heeft de navigatie toets een klein Playboy konijntje in het midden gekregen en is de Alcatel V770a voorzien van leuke thema's en wallpapers.

De Alcatel V770a Playboy zal in de Verenigde Staten binnen korte tijd op de markt komen. In Europa zullen we het toestel voorlopig niet zien en wellicht helemaal niet, dat is iets wat de toekomst zal uitwijzen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie