Lanceert HTC in mei eerste Android GSM?

08-04-2008  |  de redactie


HTC heeft op 6 mei een grootse persbijeenkomst in Londen georganiseerd. De geruchten gaan dat HTC op deze dag het eerste Android toestel mag presenteren waarmee Google de mobiele markt bestormt.

HTC zal op 6 mei in Londen een grote persbijeenkomst houden, een evenement dat HTC zelf typeert als “Witness the next wave of HTC Innovation”. De pers en critici hebben hoge verwachtingen van deze persbijeenkomst en de geruchten gaan dat HTC hier zelfs het eerste Android toestel zal lanceren, met codenaam HTC Dream.

Android is het eerste operating system van Google. Ondanks dat het systeem veel weg heeft van een mengelmoes van het Symbian, Apple en Windows systeem is het Android systeem toch in een mooi ander jasje gestoken. Op Android draaien een hoop standaard applicaties. Hierbij valt op dat alle takken van Google ook in Android verwerkt zijn. Te denken valt aan ondermeer Google Maps, YouTube en Gmail.

Android op white-label telefoon
Android op white-label telefoon

Het echte grote verschil in vergelijking met andere grote operating systems is iets dat nog niet bekend is, dit zal waarschijnlijk pas aan het licht komen wanneer het toestel daadwerkelijk wordt onthuld. Het wachten is dus op 6 mei, wellicht dat HTC op deze dag de eer heeft het eerste Android toestel te onthullen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie