Nokia's Touch Interface nadert

08-04-2008  |  de redactie


De Touch Interface van Nokia die in oktober van 2007 voor het eerste werd getoond aan het publiek nadert haar lancering. Nokia heeft tevens meer gegevens over de Interface vrijgegeven.

Onder de codenaam "Tube" werkt Nokia in stilte aan een nieuwe Interface, en niet zomaar één. De nieuwe Touch Interface zal het imago van Nokia verder oppoetsen en het Finse merk een wat dynamischer gevoel geven. De Touch Interface van Nokia is dynamisch, intuïtief en lijkt veel op het systeem van de Apple iPhone, maar volgens Nokia dan wel met meer features.

iPhone, alleen dan anders
iPhone, alleen dan anders

De Touch Interface van Nokia zou als vernieuwingen ten opzichte van de Apple iPhone flash ondersteuning en het mogelijk maken om bestanden gemakkelijk te uploaden. Een revolutionair punt dat Apple voor het eerste in de mobiele telefoon gebruikte was een Level Sensor welke het beeldscherm mee laat draaien wanneer het toestel wordt gedraaid. Nokia schijnt op dit punt zelfs nog een stapje verder te gaan, de geruchten gaan namelijk dat Nokia's eerste Touch toestel voorzien is van een dermate uitgebalanceerde Level Sensor dat het beeldscherm altijd waterpas blijft, welke richting je het toestel ook in draait.

Wanneer Nokia precies haar Touch Interface zal lanceren is de grote vraag, dat is iets wat totaal nog onbekend is en dus zullen we hiervoor maar moeten afwachten.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie