Nokia's Touch Interface op de foto

09-04-2008  |  de redactie


Gisteren lekten een aantal nieuwe gegevens over de Nokia Touch Interface uit, de interface die de codenaam 'Tube' heeft gekregen. Vandaag staat de interface voor het eerst op de foto.

Gisteren meldde GSM Helpdesk Nederland dat de Touch Interface van Nokia haar lancering nadert, dit wordt vandaag nogmaals bevestigd middels de eerste foto van Nokia's Touch toestel waarop de nieuwe interface goed te zien is. Nieuw aan deze interface ten opzichte van de Apple iPhone is dat het flash ondersteuning biedt en dat het uploaden van bestanden gemakkelijker is gemaakt.

Is dit Nokia's Touch toestel?
Is dit Nokia's Touch toestel?

De mederwerkers van Symbian-Freak wisten de eerste echte foto te schieten van het toestel en geven tevens een aantal gegevens over het toestel weg. Zo is het touchscreen ongeveer drie tot 3,5 inch groot. Het toestel heeft een redelijke camera met autofocus functie en Symbian-Freak geeft aan dat dit niet het meest monsterlijke toestel is dat we aanvankelijk zouden verwachten. Dit nieuwe toestel dat op de nieuwste, onaangekondigde Symbian versie draait, zal voor het middensegment bedoeld zijn

Is dit Nokia's Touch toestel?
Is dit Nokia's Touch toestel?

Andere gegevens die gemeld worden op de website zijn GPRS, UMTS, HSDPA en WiFi ondersteuning. Hiernaast zal het toestel natuurlijk ook bluetooth ondersteuning hebben, een GPS ontvanger en een muziekspeler. Verder is het Touch toestel ogneveer even groot als de Nokia N73 en heeft het Haptic Feedback dat een kleine trilling veroorzaakt wanneer een functie gekozen wordt.

Het blijft natuurlijk wachten op een officiƫle aankondiging van het toestel, iets wat waarschijnlijk nog wel een tijdje kan gaan duren. Het toestel zou rond het eerste kwartaal van 2009 in de winkels moeten liggen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie