Sony Ericsson Z780i duikt nogmaals op

14-04-2008  |  de redactie


In februari zagen we hem al eens, de Sony Ericsson Z780i, vandaag doken echter de eerste officiële productfoto's op. De Sony Ericsson Z780i moet de nieuwe GSM worden die het internet onveilig maakt.

In februari zagen we de opvolger van de Sony Ericsson Z770i voor het eerst. Vandaag lekten echter de eerste officiële productfoto's van de Sony Ericsson Z880i uit, welke SEMC Blog in handen wist te krijgen.

De Sony Ericsson Z780i zal veel overeenkomsten hebben met de Sony Ericsson Z770i, welke gemaakt is om de ultieme internet ervaring op te doen. De compacte clamshell heeft een modern design en zal in het middensegment van de markt worden geplaatst. De meest belangrijke functies van het toestel zijn het internet, navigatie middels de geïntegreerde GPS ontvanger en bluetooth.

Persfoto's Sony Ericsson Z780i
Persfoto's Sony Ericsson Z780i

De Sony Ericsson Z780i zal twee beeldschermen bieden, waarvan het interne beeldscherm een 262.000 kleuren TFT display met een resolutie van 240 x 320 pixels zal zijn. het externe beeldscherm is waarschijnlijk een monochroom display. Aan de buitenkant van de clamshell is een camera geplaatst. Waarschijnlijk is dit een 2 megapixel camera. Leuk aan dit toestel is dat het ook voorzien zal zijn van 'Gesture Control', de technologie waarmee gesprekken en de wekker op stil gezet kunnen worden door simpelweg je hand boven de camera door te wuiven.

Wanneer de Sony Ericsson Z780i gelanceerd zal worden is natuurlijk de grote vraag. Vooralsnog is geen indicatie bekend wanneer dit eventueel plaats zou kunnen vinden. Wanneer meer bekend is over dit toestel zal GSM Helpdesk Nederland u op de hoogte houden.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie