Primeur onaangekondigde Samsung L870

15-04-2008  |  de redactie


Tijdens de TeleVisie 2008 dat gisteren in Nieuwegein plaatsvond spotte GSM Helpdesk Nederland niet alleen de Samsung i900 maakt ook de Samsung L870, een onaangekondigde Symbian slider.

Samsung liet gisteren tijdens de TeleVisie 2008 weer heel wat moois zien en dan met name mooie dingen die nog niet aangekondigd zijn door de Koreaanse fabrikant, zo kunnen we vandaag de eerste foto laten zien van de Samsung L870, een multimedia slider die op het Symbian Series 60 systeem draait.

De Samsung L870 is een quad-band slider die erg goed is wanneer het aankomt op datsnelheden. Voor het bereiken van het internet en de e-mail heeft het toestel namelijk zowel GPRS als UMTS ondersteuning te bieden. De grootte van het toestel is 102 x 50 x 13,5 millimeter en dat is redelijk compact voor een slider van vandaag.

Samsung L870 voor het eerst op de foto
Samsung L870 voor het eerst op de foto

De Samsung L870 heeft, al is het niet te zien op de foto, een 3 megapixel camera. Deze camera is geplaatst aan de achterkant. Iets dat wel te zien is op de foto is dat de rechterbovenhoek van de slider een tweede camera te bieden heeft, welke een VGA camera betreft voor het kunnen houden van videobel gesprekken.

Een stereo FM radio, muziekspeler en uitbreidbaar geheugen is natuurlijk iets dat ongetwijfeld aan boord zal zijn, evenals stereo bluetooth ondersteuning voor het verzenden en ontvangen van bestanden en voor het gebruik van draadloze stereo bluetooth headsets.

De Samsung L870 is nog niet officieel aangekondigd en wanneer dit zal gebeuren is vooralsnog onbekend. Gisteren plaatste MobileCowboys eveneens een foto van de Samsung L870.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie