Ook onaangekondigde Samsung U800 gekiekt

15-04-2008  |  de redactie


Naast de Samsung i900 en de Samsung L870 lekte deze week ook de Samsung U800 uit, het nieuwste familielid in de Ultra Edition Series. Ook dit toestel wist GSM Helpdesk Nederland vast te leggen.

Samsung heeft deze week haar werk goed gedaan, ze trekken flink de aandacht met het lekken van een aantal onaangekondigde toestellen en dat mag ook wel gezien de specificaties ervan. Ook de Samsung U800 wist GSM Helpdesk Nederland in het wild te fotograferen, een candybar die tot de Ultra Edition Series behoort en dus ontzettend slank is en strak is vormgegeven.

De Samsung U800 past qua design perfect in de U-Series. Het toetsenbord heeft een geborsteld stalen laagje en is omhuld door een volledig metalen buitenkant met zwarte accenten. De toetsen zijn lekker groot en naast een navigatie toets en twee toetsen voor het opstarten en beëindigen van gesprekken wordt de voorkant verder nog gesierd door twee sneltoetsen.

Samsung U800 voor het eerst op de foto
Samsung U800 voor het eerst op de foto

Ook wanneer we de specificaties van de Samsung U800 bekijken zien we veel gelijkenissen met de andere U-Series toestellen. Zo heeft het toestel een uitgebreide 3.2 megapixel camera met verschillende mogelijkheden. Ook zijn een muziekspeler en een stereo FM radio aanwezig voor wat ontspanning. Het zal dan ook ongetwijfeld niet raar klinken dat de candybar een geheugen zal hebben dat uitbreidbaar is middels MicroSD en TransFlash geheugenkaartjes.
Met een grootte van 111 x 46 x 9,8 millimeter is de Samsung U800 één van de dunnere toestellen. Het toestel zal waarschijnlijk een 262.000 kleuren TFT display met een resolutie van 240 x 320 pixels bieden. GPRS en UMTS ondersteuning is aanwezig voor de nodige datsnelheden.

Het is nu wachten op een officiële aankondiging van de Samsung U800, wanneer deze echter zal plaatsvinden is vooralsnog onbekend. Gisteren werd de Samsung U800 alreeds gefotografeerd door onze collega's van Portablegear.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie