Presentatie SonyEricsson W810i

06-01-2006  |  de redactie


Sony Ericsson heeft de W810i Walkman Phone gelanceerd. De opvolger van de W800i en W900i werd op de Consumer Electronics Show in Las Vegas gepresenteerd aan het grote publiek.

SonyEricsson W810iSonyEricsson W810i
SonyEricsson presenteerde tevens twee speakersets die speciaal voor de walkman phone zijn ontwikkeld. Met de nieuwe speakersets is het eenvoudig om vanaf het mobieltje muziek te beluisteren.

De Sony Ericsson W810i is een quadband toestel en onersteunt EDGE. Het toestel is daarmee vrijwel over de hele wereld te gebruiken. Met EDGE wordt het downloaden van muziek nog sneller en makkelijker, al gebruikt in Nederland alleen Telfort EDGE. Ook een Memory Stick Pro DUo van 512 MB wordt erbij geleverd zodat alle muziek (en andere bestanden) makkelijk opgeslaan kunnen worden.

De W810i is de opvolger van de W800i. Ten opzichte van deze voorganger is er niet veel veranderd, ook in de nieuwe walkmanphone zit een 2 megapixel camera. De W900i is alreeds ook gelanceerd, deze GSM is ook geschikt voor UMTS, iets wat de W810i helaas zal moeten missen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie