Telfort weer directielid armer

11-01-2006  |  Tim Wijkman van Aalst


Robbert Ledeboer, Director Sales & Marketing, heeft aangegeven dat hij per 1 april aanstaande zijn functie zal neerleggen. Na 7,5 jaar Telfort gaat hij een rustperiode voor zichzelf inlassen.

Robbert Ledeboer (Telfort) neemt afscheidRobbert Ledeboer (Telfort) neemt afscheid
Wat Robbert Ledeboer na zijn rustperiode gaat doen is nog niet bekend.

Robbert Ledeboer startte bij Telfort op 1 september 1998. Hij heeft alle veranderingen van Telfort meegemaakt. Van Telfort naar O2, met O2 naar de beurs, tot weer terug naar Telfort en natuurlijk als laatste verandering de overname door KPN.

Robbert Ledeboer zegt, 'Nu iedereen weer een beetje na de verschuivingen op zijn plaats zit, vind ik dit het juiste moment om even een pauze in te lassen. De tijd bij Telfort is een waanzinnige, leerzame, leuke en heftige tijd gebleken en ik had er niets van willen missen. Direct overstappen op iets anders zou niet juist zijn, want op dit moment lijkt elk bedrijf saai in vergelijking met de achtbaan van Telfort. Ik neem daarom eerst tijd voor mezelf en mijn gezin om rustig te gaan kijken wat mijn volgende stap zal zijn.' Ledeboer blijft aan tot 1 april aanstaande om zodoende mee te helpen met het vinden van zijn vervanger. Hij zal zich de komende tijd geheel richten op een volledige integratie van de afdelingen Sales en Marketing.

Stephanie Harmsen, algemeen directeur van Telfort, 'Wij betreuren het ten zeerste, dat wij afscheid moeten gaan nemen van Robbert. Hij is een Telforter pur sang van het eerste uur. We kunnen echter niets anders doen, dan zijn keuze respecteren. Dat hij aanblijft zodat er genoeg tijd is om een goede vervanger te vinden, is exemplarisch voor zijn commitment. Ruim 7,5 jaar, een unicum in de wereld van telecom, heeft Telfort daar de vruchten van mogen plukken en daar zijn we dankbaar voor.'Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie