Siemens brengt SXG75 niet uit

11-01-2006  |  Tim Wijkman van Aalst


Alreeds in september berichtte wij dat Siemens op de markt zou gaan komen met de SXG75. Bijzonder aan dit toestel was het ingebouwde navigatie systeem. Het toestel zal echter niet op de markt komen.

Siemens SXG75 is geannuleerdSiemens SXG75 is geannuleerd
Op 23 september 2005 kondigde wij de Siemens SXG75 aan, maar op de markt zal het toestel helaas niet komen. Ondanks dit slechte nieuws heeft BenQ, het bedrijf wat nu eigenaar is van de mobiele divisie van Siemens, aangekondigd volgende week enkele nieuwe UMTS toestellen te gaan presenteren.

Het is op zijn zachtst gezegd erg verwonderlijk te noemen dat BenQ / Siemens de SXG75 niet op de markt gaat brengen. Het toestel werd in september in Turijn als publiekstrekker gebruikt. De ingebouwde A-GPS ontvanger was uniek te noemen, enkel Motorola past de techniek nog maar toe in een zeer select aantal modellen.

De voornaamste reden dat de SXG75 niet op de markt komt is omdat het toestel door andere type toestellen van BenQ / Siemens alreeds is voorbijgelopen. Op dinsdag 17 januari presenteert Siemens een aantal nieuwe toestellen in Berlijn, tijdens de officiele presentatie van het "nieuwe" merk BenQ.

Daarnaast zal ook in februari wat te verwachten zijn van BenQ / Siemens tijdens de 3GSM beurs in Barcelona.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie