Bestaat de Nokia 5800i XpressMusic?

Bestaat de Nokia 5800i XpressMusic?

31-07-2009  |  de redactie


Het verhaal klinkt ons onwaarschijnlijk in de oren, maar geruchten gaan dat Nokia met een nóg goedkopere versie van de 5800 XpressMusic zal komen, genaamd Nokia 5800i XpressMusic. Waar of niet waar?

Dat de Nokia 5800 XpressMusic het Finse bedrijf zeker geen windeieren heeft gelegd is duidelijk, iedere maand worden wereldwijd nog altijd één miljoen stuks verkocht van het muziekmobieltje. Vandaag bereikte een wel heel vreemd verhaal onze redactie, Nokia zou namelijk dit jaar een nóg goedkopere versie van het toestel naar de winkels brengen.

Normaal gesproken is het zo dat wanneer een nieuwe versie van een bepaald toestel wordt gelanceerd door Nokia, dit toestel veel verbeteringen met zich meebrengt en daarom de welbekende "i" van "improvement" (verbetering) krijgt achter haar naam. Bij de vermeende Nokia 5800i XpressMusic is het echter totaal de omgekeerde wereld; het toestel heeft namelijk wel de "i" achter haar naam gekregen, maar heeft minder functies. Zo weten we in elk geval dat de WiFi functionaliteit is weggelaten bij de Nokia 5800i XpressMusic. Looks en verdere specs blijven hetzelfde.

Of we daadwerkelijk ooit de Nokia 5800i XpressMusic in de winkels mogen verwachten is nog onduidelijk, maar wanneer dat toch het geval is mogen we er in elk geval vanuit gaan dat het toestel goedkoper zal zijn dan de populaire Nokia 5800 XpressMusic. We houden u op de hoogte...Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie