Sony Ericsson Satio uit Engelse schappen

25-11-2009  |  de redactie


Sony Ericsson's flagship toestel van dit moment, de Sony Ericsson Satio, wordt door de twee grootste telecomketens in het Verenigd Koninkrijk uit de winkels gehaald. De reden? Software problemen.

Carphone Warehouse en Phones4U, de twee grootste telecomketens in het Verenigd Koninkrijk, halen massaal de Sony Ericsson Satio uit de schappen. De reden voor de verkoopstop is dat meer Satio's teruggebracht worden naar de winkels dan dat ze verkocht worden, dit door software problemen die het toestel teisteren.

Sony Ericsson Satio
Sony Ericsson Satio

Het softwareprobleem blijft vooralsnog beperkt tot het Verenigd Koninkrijk en dus hoeven mogelijke kopers van de Sony Ericsson Satio in Nederland zich geen zorgen te maken. Op dit moment werkt Sony Ericsson zich in het zweet om de softwareproblemen op te lossen zodat de verkoop van het toestel weer gestart kan worden. Provider-specifieke versies van de Satio, zoals gelockte versies van Orange en Vodafone in het Verenigd Koninkrijk, ondervinden wonderbaarlijk genoeg geen last van softwareproblemen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie