December musthaves: Sony Ericsson

02-12-2009  |  de redactie


Welke mobiele telefoons zijn helemaal hot dit najaar? Welke zijn het perfecte cadeau om te geven en om te krijgen? In de december musthaves special laten we het u zien. Vandaag: Sony Ericsson.

Voor Sony Ericsson is 2009 het jaar geweest van de verandering, niet alleen op het gebied van management, maar ook op toestelgebied. "More is less", de lijfspreuk van Sony Ericsson voor dit jaar, waarmee ze minder toestellen heeft gemaakt die uiteindelijk meer hebben betekend. Vandaag tonen we u de drie Sony Ericsson toppers van deze maand.

Sony Ericsson Satio
Een toestel met historie, want begin dit jaar werd het toestel al vooraangekondigd onder de naam IDOU. Een paar maanden later, in mei om precies te zijn, werd de Sony Ericsson Satio definitief aangekondigd, het begin van een nieuw vlaggenschip voor Sony Ericsson. Maar wat maakt de Satio nu zo gadgalicious? Haar looks, functies en haar intuïtie.

Sony Ericsson Satio
Sony Ericsson Satio

Een groot 16 miljoen kleuren touchscreen met een prachtig mooie en interactieve interface, dat is wat je als eerste ziet als je de Sony Ericsson Satio tot leven wekt. In de menuutjes en onder je vingertoppen liggen talloze functies verborgen, waaronder een supersnelle en uitgebreide internetbrowser met UMTS, HSDPA en WiFi ondersteuning. Snel MSN-en, Hyven of Tweeten is heerlijk met de Satio, intuïtief door het gebruik van je vingers en snel door de data-ondersteuning.

De Sony Ericsson Satio is voorzien van een 12,1 megapixel camera
De Sony Ericsson Satio is voorzien van een 12,1 megapixel camera

Het contact met je vrienden is belangrijk, daarom heeft Sony Ericsson ervoor gezorgd dat de Satio een 12,1 megapixel camera heeft. Zo kan je je spontane momenten en favoriete bezigheden direct vastleggen en bloggen naar je social networks. Terwijl je aan het bloggen bent geniet je van je favo-muziek, je kunt de Sony Ericsson Satio namelijk zo vol stoppen met muziek als je maar wilt. Het geheugen is uitbreidbaar en om je op weg te helpen heeft Sony Ericsson alvast een 8GB geheugenkaartje meegeleverd.

Sony Ericsson Aino
Als je van een potje gamen houdt en thuis een PlayStation III hebt staan, dan is de Sony Ericsson Aino gemaakt voor jou. Je kunt je PS3 namelijk bedienen met de Sony Ericsson Aino, waardoor gaming altijd binnen handbereik is. Natuurlijk kan je ook direct gamen met het toestel zelf en dat zal perfect lukken op het prachtige 16 miljoen kleurenscherm.

Sony Ericsson Aino
Sony Ericsson Aino

Ook hier is internet ongeëvenaard. Van de partij zijn UMTS, HSDPA en WiFi om je snelle internettoegang te bieden en de bediening van de internetbrowser is verder geperfectioneerd doordat je de mogelijkheid hebt zowel de toetsen als het aanraakscherm te gebruiken, het is maar net wat je prettig vindt.

Achterzijde Sony Ericsson Aino
Achterzijde Sony Ericsson Aino

Achterop zit een 8.1 megapixel camera en het is vanzelfsprekend dat een muziekspeler aanwezig is, gecombineerd met uitbreidbaar geheugen. SMS-en kan je zowel met het touchscreen als met het toetsenbordje, handig want zo kan je altijd zo comfortabel mogelijk eindeloos SMS-en.

Sony Ericsson Jalou en Jalou Dolce&Gabbana
De Sony Ericsson Dolce&Gabbana is een echt decembertoestel, klaar om de harten van modebewuste vrouwen te verwarmen in de koude decemberdagen. Met de Sony Ericsson Dolce&Gabbana kom je als trendy vrouw stijlvol voor de dag, maar ook de reguliere Sony Ericsson Jalou zonder het Dolce&Gabbana merk ziet er al zeer stijlvol uit.

Sony Ericsson Jalou Dolce&Gabbana
Sony Ericsson Jalou Dolce&Gabbana

Een geheim beeldscherm aan de buitenkant en een beeldscherm aan de binnenkant dat je ook als make-up spiegel kunt gebruiken. De Sony Ericsson Jalou is daarnaast niet groter dan een poederdoos, waardoor je de Jalou altijd mee kunt nemen. Naast de fashion-focus van het toestel is het erg leuk dat talloze spelletjes aanwezig zijn en dat de internetbrowser, ondanks dat deze gebruikmaakt van het langzamere GPRS, erg handig te gebruiken is.

Toetsenbordje Sony Ericsson Jalou Dolce&Gabbana
Toetsenbordje Sony Ericsson Jalou Dolce&Gabbana

Naast de modefuncties die we eerder al noemden kan je je gebeurtenissen vastleggen met de geïntegreerde 3.2 megapixel camera. Wil je weten hoeveel calorieën je vandaag verbrand hebt? Zet dan de Walk Mate functie aan, deze zal je vertellen hoeveel stappen je hebt gezet.

Welke Sony Ericsson is jouw musthave van december?
Ga je voor mode, voor typcomfort of voor een enorm beeldscherm? Dat is de eerste keuze die je uit deze drie populaire Sony Ericssons kunt maken. Grote touchscreens of juist een make-up spiegeltje, een accessoire en verlenging van je persoonlijkheid, of een functioneel gadget? De keuze wordt er niet gemakkelijker op...Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie