Sony Ericsson lanceert This Is It actie

29-01-2010  |  de redactie


Iedereen die tussen 1 februari en 30 april een Sony Ericsson Satio of Aino koopt zal van Sony Ericsson als extraatje de DVD en CD 'This Is It' van de laatste maanden van Michael Jackson krijgen.

Begin deze week schreven we reeds over de vermeende Sony Ericsson 'This Is It' actie, maar omdat deze actie nog niet officieel was onthuld was het nog gissen naar de inhoud ervan. Vandaag onthulde Sony Ericsson haar 'This Is It' actie, de mannen van MobileCowboys wisten de eerste afbeelding en gegevens op de sporen.

Sony Ericsson 'This Is It' actie
Sony Ericsson 'This Is It' actie

Als je tussen 1 februari en 30 april een Sony Ericsson Satio of Aino aanschaft, waarbij het niet uitmaakt bij welke winkel, zal je gratis de DVD en CD van Michael Jackson's 'This Is It' krijgen. Registreer je je voucher voor 14 februari, dan heb je de DVD op de release datum, namelijk 21 februari, al in huis. De CD kan je gratis downloaden vanuit Sony Ericsson's PlayNow Arena.

Deze actie is geldig voor zowel de aanschaf van het losse toestel als in combinatie met een abonnement. Als je dus een ware Michael Jackson fan bent, dan kan je daar zelf een keuze uit maken.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie