Deze week Facebook update voor Xperia Play en Arc

23-05-2011  |  Tim Wijkman van Aalst


Geruchten doen de ronde dat Sony Ericsson deze week gaat starten met het uitrollen van een update voor de Sony Ericsson Xperia Arc en Xperia Play waarmee 'Facebook inside Xperia' wordt toegevoegd.

Volgens diverse geruchten gaat Sony Ericsson deze week een update uitrollen voor de Sony Ericsson Xperia Play en de Sony Ericsson Xperia Arc. Met de update zou aan beide toestellen 'Facebook inside Xperia' toegevoegd gaan worden. Facebook inside Xperia werd enkele weken geleden aangekondigd gelijktijdig met de lancering van de Sony Ericsson Xperia Mini en Xperia Mini Pro.

De Sony Ericsson Xperia Arc krijgt mogelijk deze week de Facebook inside Xperia update
De Sony Ericsson Xperia Arc krijgt mogelijk deze week de Facebook inside Xperia update

Facebook inside Xperia integreert alle Facebook mogelijkheden diep in de Xperia toestellen van Sony Ericsson. Vanuit bijvoorbeeld de fotogalerij, muziekspeler, het telefoonboek en de kalender kunnen activiteiten gedeeld worden met Facebook. Daarnaast wordt Facebook dieper geïntegreerd in Timescape, zodat bijvoorbeeld Facebook profielfoto's en status updates direct vanaf Facebook in het telefoonboek getoond worden. Ook de verjaardagskalender van alle Facebook contacten worden op deze manier op de telefoon weergegeven.

Facebook inside Xperia komt uiteindelijk voor alle recente Xperia toestellen, waaronder de Xperia Arc, Play, Neo, Pro, Mini en Mini Pro beschikbaar. Volgens de geruchten zou Sony Ericsson deze week gaan starten met het uitrollen van een update voor de Xperia Arc en Xperia Play. De Android versie blijft vooralsnog wel gehandhaafd op Android 2.3.3.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie