Games

11-04-2018
Niantic organiseert 'Kanto-event' in Pokémon Go
Nu het weer beter weer wordt, beginnen weer steeds meer Nederlanders met het spelen van de populaire smartphone game Pokémon Go. Hoewel de game al geruime tijd over haar hype heen is, wordt het spel nog steeds door honderdduizenden Nederlanders gespeeld. Deze week staat Pokémon Go in het teken van het 'Kanto-event'.
09-02-2018
Niantic voegt opnieuw nieuwe Pokémons toe aan Pokémon Go
Niantic heeft voor de vierde keer in drie maanden tijd nieuwe Pokémons los gelaten in de populaire smartphone game Pokémon Go. Vanaf nu zijn weer diverse nieuwe Pokémons te vinden in de game, waarmee nu bijna alle Pokémons uit de derde generatie in de game zitten.
24-01-2018
Niantic voegt 23 nieuwe Pokémons toe aan Pokémon Go
Niantic heeft voor de derde keer in twee maanden tjid nieuwe Pokémons los gelaten in de populaire smartphone game Pokémon Go. Vanaf nu zijn weer 23 nieuwe Pokémons te vinden in de game, waarmee nu bijna alle Pokémons uit de derde generatie in de game zitten.
19-01-2018
Warner Bros geeft sneak preview van Harry Potter smartphone game
In november kondigde Pokémon Go ontwikkelaar Niantic samen met Warner Bros aan dat in 2018 een Harry Potter game voor smartphones zal gaan verschijnen. Warner Bros heeft nu de eerste sneak preview van deze nieuwe game online gezet.
11-01-2018
Pokémon Go werkt vanaf eind februari enkel nog op iPhones met iOS 11
Niantic, de ontwikkelaar van de populaire smartphone game Pokémon Go, heeft aangekondigd dat iPhone gebruikers de game vanaf 28 februari alleen nog kunnen spelen als hun toestel draait op iOS 11. Oudere versies van het iOS besturingssysteem zullen niet meer ondersteund worden.
05-01-2018
250 Android Games luisteren wat speler op TV kijkt
Uit een onderzoek van de Amerikaanse zakenkrant The New York Times is naar voren gekomen dat tenminste 250 games voor Android smartphones de microfoon van de smartphone gebruiken om geluiden in de omgeving op te vangen en te analyseren.
03-01-2018
Harry Potter: Wizards Unite - game verschijnt pas tweede helft dit jaar
Niantic heeft bekend gemaakt dat de nieuwe smartphone game 'Harry Potter: Wizards Unite' in de tweede helft van dit jaar moet gaan verschijnen. De game werd begin november al aangekondigd, echter werden er geen details gegeven over wanneer de game zou moeten gaan verschijnen.
22-12-2017
20 nieuwe Pokémons toegevoegd aan Pokémon Go voor kerst-event
In de populaire smartphone game Pokémon Go is voor de tweede keer het 'kerst event' van start gegaan. In de komende dagen kunnen spelers weer op zoek gaan naar Pikachu met een kerstmuts op. Ook verschijnen er totaal 20 nieuwe Pokémons in de game.
21-12-2017
Pokémon Go op iPhones gaat gebruik maken van Apple's ARkit
Spelers van de populaire smartphonegame Pokémon Go die het spel spelen op een Apple iPhone 6S of nieuwer kunnen binnenkort een geheel nieuwe spelervaring gaan beleven. Pokémon Go gaat namelijk gebruik maken van Apple's ARkit om Pokémons nog realistischer in de omgeving te laten verschijnen.
08-12-2017
Niantic bevestigt komst nieuwe Pokémons in Pokémon Go
Nog deze week zullen de eerste 50 Pokémons uit de derde generatie gaan verschijnen in de populaire smartphone game Pokémon Go.
06-12-2017
'Derde generatie Pokémons binnen enkele dagen verwacht in Pokémon Go'
Het ziet er naar uit dat Niantic, de ontwikkelaar van de populaire smartphone game Pokémon Go, de derde generatie Pokémons op zeer korte termijn zal gaan 'loslaten' in het spel.
27-11-2017
Pokémon Go ontwikkelaar Niantic ontvangt investering van 200 miljoen dollar
Niantic, de ontwikkelaar achter de populaire smartphone game Pokémon Go, heeft een investering van 200 miljoen dollar weten aan te trekken. Niantic stelt de investering nodig te hebben om toekomstige augmented reality toepassingen te kunnen ontwikkelen.
24-11-2017
In-game event Pokémon Go verstoord door serverproblemen (update)
Spelers van Pokémon Go hebben deze ochtend urenlang last gehad van een storing in de game. Gebruikers konden wel inloggen, maar zagen geen Pokémons verschijnen, konden geen Pokéstops bezoeken of in gyms battlen.
09-11-2017
Pokémon Go ontwikkelaar komt met Harry Potter game
Niantic, bekend geworden met de populaire smartphonegame Pokémon Go, heeft bekend gemaakt dat in 2018 een smartphonegame in het Harry Potter thema uitgebracht zal gaan worden.
20-10-2017
Niantic kondigt Halloween-event aan in Pokémon Go met nieuwe Pokémons
Niantic heeft bekend gemaakt dat zaterdag 21 oktober om 9 uur Nederlandse tijd het lang verwachte Halloween-event in Pokémon Go van start gaat. Net als vorig jaar krijgen spelers gedurende het event extra beloningen en als grote verrassing zullen de eerste nieuwe Pokémons uit de derde generatie gaan verschijnen.